snelle verzending | 14 dagen retourrecht | gratis verzending boven 100,- IN nl*

Zsiska sieraden, handgemaakt met passie - LEEZZA

Zsiska sieraden, handgemaakt met passie

We beginnen het verhaal van de sieraden van Zsiska begin jaren negentig toen de Amsterdamse edelsmid Siska Schippers naar Thailand vertrok. Zij ruilde  goud en zilver om voor kunsthars en experimenteerde met verschillende technieken en kleurstoffen. Dit resulteerde in kralen die door de hoogwaardige (transparante) afwerking net glas lijken maar door het materiaal veel lichter zijn. Inmiddels worden onder het label ZSISKA Design twee collecties per jaar uitgebracht.

Houd je van artistieke en opvallende kettingen, oorbellen, ringen en armbanden dan zit je met de sieraden van ZSISKA goed. De bijzondere collectie loopt uiteen van klassiek tot extravagant. Door het opvallende kleurgebruik en de luxe afwerking zijn de sieraden echte blikvangers.

Een groot voordeel van kunsthars is dat het licht van gewicht is. Daardoor zijn de sieraden prettig om te dragen, zelfs als je kiest voor een sieraden met grote kralen of elementen.

Kunsthars is in alle kralen verwerkt. In sommige collecties worden extra materialen zoals bladzilver, bladgoud, Swarovski elementen of parels verwerkt. Het bijzondere is dat elk sieraad met de hand wordt gemaakt. Aan het gieten, polijsten en samenstellen wordt de grootste zorg besteed. Dit kun je zien in de volgende video:

 

Tags: sieraden, Zsiska

Categorieën